fredag 20 augusti 2010

Freeeedaaaag...skönt....
Fan, det var en pärs denna veckan och mer än en gång tänkte jag att nu skiter jag i det här och åker hem och drar täcket över huvudet men det löste sig. På något sätt.
Lille är hos mormor och W och kompis är med maken på bio så jag är alldeles själv hemma, så jäkla skönt, jag ska sitta i soffan och äta sushi till någon film.

W var lite bekymrad att jag skulle vara själv hemma men han tyckte jag kunde gå hem till en av papporna i kvarteret (för frun är bortrest) men jag vet inte...det kanske påverkar grannsämjan på ett otrevligt sätt, haha.

En av mina vänners man är väldig försigkommen, lite busfräck skulle man kunna säga.
Han hade fått i uppdrag att byta dotterns ena födelsedagspresent (hon hade redan en lika dan docka) 4 v i efterhand och utan kvitto och när min vän ringer och frågar hur det gick så sa han att "dom var lite tjafsiga först men sen gick det bra så vi har en ny leksak"
"Men vart är du nu?"
"På Leksakshuset, vi har precis fixat den nya leksaken"
"Men snälla du, den var ju köpt på Maxi!!"
Det är bara han som kan göra något sånt, har tidigare funderat på att ha med honom som representant när jag ska löneförhandla, haha

I morgon blir det en Loket runda, maken har varit på hälsokontroll så nu är det tydligen dags för nytt liv version femtioelva att dra igång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar