tisdag 23 november 2010

Ja nu ska jag sparka in en öppen dörr. Fy fan vilket väder alltså! Tur man jobbar inomhus.
Ännu en halvdag med VAB, maken tog W till vårdcentralen i morse för ännu en undersökning. Nu är han satt på en penicillin kur som förhoppningsvis ska hjälpa fort, det är faktiskt bara andra gången han äter penicillin. Vi har varit förskonade från halsfluss, öronhinneinflammation mm, men det är knappt så man vågar säga det för då kommer det väl något värre så att man hade önskat att han haft allt det andra.

Satt och tittade på inspelning av American Music Awards i går kväll, bra med en gala där det är mycket musikuppträdande och inte en massa prat. Justin Bieber vann en hoper priser och när han skulle gå upp och hämta det första sa jag till maken att ska vi slå vad om att han tackar Gud och sina föräldrar. Mycket riktigt, det första han gjorde. Vad är det med amerikanska artister och tacka Gud för all framgång när de i nästa andetag kan bete sig som en hoper skithögar...märkligt och en smula...läskigt.
Tonårs stjärnor som Bieber är läskiga överlag tycker jag, små produkter. (ja ni vet, tacka vet jag gamla knarkande gubb stjärnor, haha)
Galan avslutades med ett nummer där Backstreet Boys och New Kids On The Block körde någon slags medleyhistoria och fy för i helvete vilken plåga DET var. Så jäkla pinsamt, en hoper gubbar som inte bara sjöng falsk utan försökte vara lika hippa som typ...Bieber.
Här har ni dem:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar